Serveis de Salut

Els Serveis de Salut donen resposta a una necessitat creixent d’atenció especialitzada, professional i multidisciplinar en l’entorn de la Salut i l’Esport.

L'objectiu d’incorporar aquests serveis és el de prevenir i tractar les lesions que es produeixen en qualsevol activitat esportiva, així com el de millorar el rendiment físic.

Els nostres professionals són especialistes de la seva disciplina en l’àmbit esportiu i cerquen resultats específics per a cada pacient.


Serveis

  • Dietètica i nutrició: millora el rendiment esportiu i augmenta la massa muscular mitjançant hàbits i dietes personalitzades.
  • Fisioteràpia: prevenció de lesions futures; tractaments per a la recuperació de lesions; i educació per prevenir molèsties comunes.
  • Medicina esportiva: prevenció de la salut i poder valorar la resposta de l’organisme durant l’esforç físic, dada fonamental per dissenyar un pla d’entrenament i conèixer la intensitat ideal a l’hora de fer esport.
  • Medicina tradicional xinesa: sistema de preservar i recobrar la salut treballant sobre l’equilibri i l’harmonia, practicat a la Xina des dels inicis de la seva cultura a través de l’acupuntura, l’auriculoteràpia, la moxibustió, el Tui Na...
  • Osteopatia: tractament que es basa en els massatges i la manipulació de les articulacions per tal d’optimitzar la mecànica de l’atleta, reduir el nombre de lesions i minimitzar-ne el temps.
  • Podologia: estudia i tracta les afeccions del peu per tal de reduir les lesions i optimitzar el rendiment esportiu.
dietetica y nutricion
fisioterapia
medicina deportiva
medicina china